Ergonomiska lyfthjälpmedel för hantering av tunnor, cylindrar och andra liknande gods

Upptäck HT Lyftsystems omfattande sortiment av ergonomiska lösningar, skräddarsydda för smidig hantering av tunnor och cylindrar av varierande storlekar och vikter.

Effektiv hantering av tunnor och cylindrar med varierande storlekar och vikter

Att hantera tunnor kan vara en utmanande och påfrestande uppgift, särskilt när det kommer till lyftning, förflyttning, stapling och tömning. Vi erbjuder olika lösningar som anpassas efter behovet och hur godset ska hanteras. Vårt sortiment inkluderar
elektriska kläm, vrid- och tippmoduler som enkelt kan användas för att tippa tunnan vid tömning. Dessutom erbjuder vi vakuumlösningar för att lyfta i locket. Med rätt utrustning och verktyg kan tunnor hanteras smidigt och ergonomiskt, vilket främjar både säkerhet och effektivitet i produktionsprocessen.

Om ni inte hittar en  lämplig lösning här, är ni varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er gärna!

Lyftvagn

Produkter för en ergonomisk, effektiv, enkel och säker hantering av tunnor och cylindrar

Att manuellt hantera tunnor kan vara både otympligt och tungt

För hantering av tunnor med en maxvikt på c:a 40-50kg brukar vi rekommendera någon av våra mobila lyftvagnar modell IE och E med en lämplig mekanisk lastbärare. Är man intresserad av en mobil lyftvagnslösning, men önskar kunna klämma, tippa eller vrida tunnan, krävs en av våra modulbyggda lyftvagnar, modell PRX som kan utrustas med ett elektriskt verktyg. Dessa modulbyggda lyftvagnar klarar vikter upp till 200kg, beroende på förutsättningarna. Lyftvagnarna kräver ingen installation och är användarvänliga med en hög kvalitet. HT Lyftsystem har även andra lösningar som till exempel vår Taklyftpelare och vår balanslyft, AirHandle samt vakuumslanglyften VacuHand. Även telferlösningar med ett anpassat verktyg kan fungera utmärkt. Lyftarna placeras då i en kran eller i ett skensystem.

För att få till den optimala hanteringen är det viktigt att titta på hela ert arbetsflöde. Var och hur era tunnor förvaras, på vilken höjd de skall hämtas och hur de kan lyftas och hanteras samt var de slutligen skall placeras eller tömmas.

Fyll gärna i vår hanteringsanalys, så underlättar det vår möjlighet att hjälpa er.

Hittar ni inte något passande här, så kontakta oss gärna.

Några förslag på lösningar för ergonomisk hantering av tunnor och cirkulära objekt

Mobila lyftlösningar med våra lyftvagnar

Stationära lösningar för frekvent hantering av tunnor och cirkulära objekt

Verktyg för frekvent hantering av tunnor och cylindrar

Hanteringsanalys

Hjälp oss att hjälpa er! Genom att skicka in ett så bra underlag som möjligt. Vi tackar på förhand och ser framemot att hjälpa er!

Kundinformation
Behovsanalsys
* Dessa fälten är nödvändiga att fylla i

HT Lyftsystem

Om du inte hittade exakt det du letade efter, tveka inte att kontakta oss.

Vi löser det!