Vi optimerar hanteringen av ert skivmaterial med både effektivitet och säkerhet i åtanke

HT erbjuder ett omfattande utbud av ergonomiska lösningar för att hantera träskivor, plåtar och glasrutor i olika storlekar, vikter och format.

Effektiv hantering av skivor, plåtar och glas i olika storlekar och vikter

Att hantera träskivor, plåtar eller glasrutor kan vara svårhanterat och krävande, särskilt när det handlar om att lyfta, förflytta och stapla. Ofta är skivans framsida den enda tillgängliga ytan för grepp och hantering, särskilt när flera skivor är staplade horisontellt eller vertikalt. I sådana situationer är vakuumverktyg den mest lämpliga lösningen. Vi erbjuder olika lösningar beroende på hur godset skall och kan hanteras. Vårt sortiment inkluderar vakuumlyftare och momentlyftare som är utrustade med sugkoppar, samt lyftvagnar med lastflak och vakuumfunktion. 

Här ser du några exempel på våra lösningar, men vårt sortiment är mycket bredare. 

Hittar du inte en lämplig lösning här, är du välkommen att kontakta oss,  vi hjälper er gärna!

Vacuumslangslyft

Produkter för en ergonomisk, effektiv samt enkel och säker hantering av skivor, plåtar eller glas

Att manuellt hantera träskivor, plåtar eller glasrutor kan vara både otympligt och tungt

När det gäller hantering av skivmaterial brukar vi rekommendera någon av våra vakuumlösningar som t.ex. vår momentupptagande Taklyftpelare, som då möjliggör att kunna vända eller tilta skivor. Men även vår balanslyft, AirHandle med tiltmodul eller någon av våra vakuumslanglyftar, EasyHand eller VacuHand men även telferlösningar med ett vakuum-ok kan fungera utmärkt, givetvis lite beroende på hur godset skall hanteras. Dessa lösningar placerar vi då i en kran eller i ett skensystem. Vill man ha en mobil lösning, kan en av våra lyftvagnar vara en bra lösning. Även lyftvagnarna kan vi bygga med vakuumlösningar.

För att få till den optimala hanteringen är det viktigt att titta på hela ert arbetsflöde. Var och hur ert gods förvaras, på vilken höjd de skall hämtas och hur de kan lyftas och hanteras samt var de slutligen skall placeras.

Fyll gärna i vår hanteringsanalys, så underlättar det vår möjlighet att hjälpa er. Hittar ni inte något passande här, så kontakta oss gärna.

Några förslag på lösningar för ergonomisk hantering av skivor, plåtar och glas

Stationära lösningar för frekvent hantering av skivor, plåtar och glas

Mobila lyftlösningar för frekvent hantering av skivor, plåtar och glas

Verktyg för frekvent hantering av träskivor, plåtar och glas

Hanteringsanalys

Hjälp oss att hjälpa er! Genom att skicka in ett så bra underlag som möjligt. Vi tackar på förhand och ser framemot att hjälpa er!

Kundinformation
Behovsanalsys
* Dessa fälten är nödvändiga att fylla i

HT Lyftsystem

Låt oss guida er till den optimala hanteringslösningen!