Vi kan hjälpa er att hantera era backar effektivt, säkert och kroppsvänligt

Våra produkter är mångsidiga och kan hantera en mängd olika storlekar, vikter och material. Dessutom erbjuder våra produkter olika installationsalternativ för att möta dina specifika behov.

Effektiv hantering av backar i varierande storlekar och vikter

Undvik det svårhanterliga och krävande arbetet med att hantera backar, när det skall lyftas, förflyttas, staplas och tömmas. Med vårt breda sortiment av ergonomiska lyft lösningar blir hanteringen av backar oavsett storlek, vikt och format, enklare och smidigare. Vi har olika lösningar beroende på hur godset skall och kan hanteras. Vi erbjuder lösningar som passar dina specifika behov. Vårt sortiment inkluderar mekaniska verktyg som gafflar eller krokar för ett fast grepp på utsidan  av backen, pneumatiska gripdon för ett säkert grepp i hål eller elektriska vridmoduler som, i kombination med en anpassad lastbärare, enkelt kan tippa backen vid tömning. Nedan hittar du några av våra lösningar, men vi har mycket mer att erbjuda!

Om du inte hittar den perfekta lösningen här, tveka inte att kontakta oss. 

Box_tilter3-removebg-preview

Produkter för en ergonomisk, effektiv, enkel och säker hantering av backar

Att manuellt hantera backar kan vara både otympligt och tungt

För hantering av backar med en maxvikt på c:a 40-50kg brukar vi rekommendera någon av våra mobila lyftvagnar modell IE och E med en lämplig mekanisk lastbärare, t.ex. en gaffel. Är man intresserad av en mobil lyftvagnslösning, men önskar kunna klämma, tippa eller vrida backen, krävs en av våra modulbyggda lyftvagnar, modell P som kan utrustas med ett elektriskt verktyg. Dessa modulbyggda lyftvagnar klarar vikter upp till 200kg, beroende på förutsättningarna. Lyftvagnarna kräver ingen installation och är användarvänliga med en hög kvalitet. HT Lyftsystem har även andra lösningar som till exempel vår momentupptagande Taklyftpelare och vår balanslyft, AirHandle. Men även telferlösningar med ett anpassat verktyg kan fungera utmärkt. Lyftarna placeras då i en kran eller i ett skensystem.

För att få till den optimala hanteringen är det viktigt att titta på hela ert arbetsflöde. Var och hur era backar förvaras, på vilken höjd de skall hämtas och hur de kan lyftas och hanteras samt var de slutligen skall placeras eller tömmas.

Fyll gärna i vår hanteringsanalys, så underlättar det vår möjlighet att hjälpa er.

Hittar ni inte något passande här, så kontakta oss gärna.

Några förslag på lösningar för ergonomisk hantering av backar

Mobila lyftlösningar med med våra lyftvagnar

Stationära lösningar för frekvent hantering av backar

Verktyg för frekvent hantering av backar

Hanteringsanalys

Hjälp oss att hjälpa er! Genom att skicka in ett så bra underlag som möjligt. Vi tackar på förhand och ser framemot att hjälpa er!

Kundinformation
Behovsanalsys
* Dessa fälten är nödvändiga att fylla i

HT Lyftsystem

Låt oss guida er till den optimala hanteringslösningen!