Innovativa lyftvagnar för en effektiv, ergonomisk och säker arbetsprocess av servrar- och batterisystem

Arbetet kan utföras ergonomiskt och det kräver endast en person.

En server- och batterilyftvagn hjälper er att spara tid och ansträngning

Genom att använda en server- och batterilyftvagn minskar ni riskerna för personskador och skador på utrustningen avsevärt Manuella lyft och förflyttning av serverenheter och batterier innebär en stor risk i datacenter. Dessa enheter är ofta tunga och kräver normalt två eller flera medarbetare för hantering. Dessutom är de kostsamma och kan lätt skadas om de tappas.

Med en server- och batterilyftvagn blir hanteringen säker, effektiv och kan utföras av en enda person på ett ergonomiskt sätt. Lyftvagnarna är enkla att manövrera även i trånga gångar och utrymmen, tack vare sin lätt och kompakta design med minimal svängradie.

Med precis och steglös kontroll av lastplanet, kan de specialkonstruerade lastplanet nå från de lägsta ställenheterna till de allra högsta positionerna. Detta gör montering och avlägsnande av serverar och batterier enkelt och smidigt. Eftersom alla datacenter är unika, erbjuder vi lyftvagnar med ett modulkoncept. Modulkonceptet möjliggör anpassningar av lyftvagnen efter era specifika behov och önskemål för er anläggning.

HT Lyftsystem

Är du osäker?

Vi är experter på att skapa skräddarsydda hanteringslösningar som ökar er effektivitet och sparar er tid och pengar.