Våra tjänster

Vi tillhandahåller professionell rådgivning och konsultation

Vi finns alltid tillgängliga och hjälper er gärna att hitta den mest lämpade hanteringslösningen som passar era unika behov. Med årtionden av expertis inom skapandet av skräddarsydda hanteringslösningar är HT det självklara valet. Tveka inte att kontakta oss, så kan vi tillsammans utforska era behov och utforma en säker arbetsmiljö som eliminerar risken för olyckor och skador.

Leasing och hyra

Vi erbjuder leasing eller uthyrning

Om ni behöver fördela era kostnader för ert lyftsystem kan vi erbjuda er både leasing och uthyrning. Genom leasing och hyra får ert företag tillgång till utrustningen mot att ni betalar en överenskommen hyra under en angiven tidsperiod. 

Tveka inte att kontakta oss så kan vi skräddarsy ett upplägg som passar era behov.

Montaget är av lika stor betydelse som valet av rätt produkt

Många lyftsystem kräver ett montage, oavsett omfattning. Vår kompetenta personal är utrustad med de rätta verktygen och färdigheterna för att snabbt sätta ert lyftsystem i drift. När vi monterar er utrustning ingår också en omfattande genomgång av dess användning och funktion. Om besiktning är nödvändig, kan vi även underlätta kontakten med ackrediterade företag som kan utför detta.

Man gör ett montage av ett skensytem
Vi hjälper er med underhåll och service

Vi erbjuder regelbundet underhåll och service, samt kundanpassat serviceavtal

Vi erbjuder inte bara högkvalitativa produkter, utan även en förstklassig service och support. Med ett serviceavtal hos oss är ni i trygga händer. Vi genomför regelbundna besök, för att säkerställa att er utrustning är i optimalt skick, både vad det gäller funktion och säkerhet. Samtliga servicebesök dokumenteras, vilket inte bara ger er trygghet utan även hjälper er att uppfylla era interna kontrollkrav för utrustningen. Vår service är den bekymmersfria och smidiga lösningen för att minimera onödiga driftstopp.

Vi tillhandahåller reservdelar

Om er utrustning av någon anledning skulle drabbas av ett fel, kan vi  hjälpa er när det gäller reservdelar och service. Reparationsarbeten kan utföras antingen på plats hos er eller i vår verkstad i Vallentuna. För att säkerställa smidiga lösningar för våra kunder har vi lagerhållning av nödvändiga slitdetaljer, och det flesta andra reservdelar kan vi snabbt få hem för att minimera ert avbrott.

Ht Lyftsystem har reservdelar till alla våra produkter

HT Lyftsystem

Tveka inte att ring oss, vi hjälper er gärna!

08 - 511 873 02