Maximera produktiviteten med våra produkter

Vi hjälper er med välanpassade lyfthjälpmedel för en effektiv och säker hanteringra av era dunkar och hinkar.

Smidig hantering av dunkar och hinkar i olika storlekar och vikter

Hantering av dunkar och hinkar kan vara en utmanande och påfrestande uppgift. HT Lyftsystem erbjuder ett omfattande utbud av ergonomiska lösningar för att underlätta hanteringen av dunkar och hinkar i olika storlekar, viktklasser och format. Vi har varierande lösningar som anpassas efter hur godset ska hanteras. I vårt sortiment finner ni mekaniska verktyg, såsom ledade krokar som kan greppa i bärhandtaget. Dessa kroken kan sedan användas med olika typer av lyftare.

Här nedanför kan ni se några exempel på våra lösningar, men vi har fler alternativ.

Hittar ni inte vad ni söker här,  är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att hitta den mest lämpliga lösningen tillsammans.

Lyftvagn

Några av våra produkter för en ergonomisk, effektiv, enkel och säker hantering av dunkar

Att manuellt hantera dunkar kan vara både otympligt och tungt

För hantering av dunkar med en maxvikt på c:a 40-50kg brukar vi rekommendera någon av våra mobila lyftvagnar modell IE och E med en lämplig mekanisk lastbärare. Är man intresserad av en mobil lyftvagnslösning, men önskar kunna klämma, tippa eller vrida dunken eller hinken, krävs en av våra modulbyggda lyftvagnar, modell PRX som kan utrustas med ett elektriskt verktyg. Dessa modulbyggda lyftvagnar klarar vikter upp till 200kg, beroende på förutsättningarna. Lyftvagnarna kräver ingen installation och är användarvänliga med en hög kvalitet. HT Lyftsystem har även andra lösningar som till exempel vår balanslyft, AirHandle. Men även telferlösningar med ett anpassat verktyg kan fungera utmärkt. Lyftarna placeras då i en kran eller i ett skensystem. För att få till den optimala hanteringen är det viktigt att titta på hela ert arbetsflöde. Var och hur era dunkar eller hinkar förvaras, på vilken höjd de skall hämtas och hur de kan lyftas och hanteras samt var de slutligen skall placeras eller tömmas.

Fyll gärna i vår hanteringsanalys, så underlättar det vår möjlighet att hjälpa er.

 

Några förslag från oss på HT för ergonomisk hantering av dunkar och hinkar

Mobila lyftlösningar

Stationära lösningar för frekvent hantering av dunkar och hinkar

Verktyg för frekvent hantering av dunkar och hinkar

Produkter

Några av våra övriga produkter

Hanteringsanalys

Hjälp oss att hjälpa er! Genom att skicka in ett så bra underlag som möjligt. Vi tackar på förhand och ser framemot att hjälpa er!

Kundinformation
Behovsanalsys
* Dessa fälten är nödvändiga att fylla i

HT Lyftsystem

Är du osäker?

Vi är experter på att skapa skräddarsydda hanteringslösningar som ökar er effektivitet och sparar er tid och pengar. Låt oss guida er till den optimala hanteringslösningen!