Lyftvagnar för smidig hantering av många olika typer av gods

Svensktillverkade flexibla lyftvagnar i högkvalitet.

Svensktillverkade och ergonomiska lyftvagnar i hög kvalitet med lyftkapacitet upp till 325 kg

En liten nätt vagn eller en stor och stark

De innovativa lyftvagnarna är indelade i fem spännande serier, PRX, P, DC, IE och E, var och en med sina unika fördelar och anpassningsmöjligheter. Oavsett om du väljer en vagn i lackerat eller rostfritt utförande, kan du vara säker på att du investerar i överlägsen kvalitet och flexibilitet.

PRX-serien är våra mest anpassningsbara, speciellt utformad för att möta dina exakta behov. Med ett brett utbud av både tillval och standardverktyg, har du obegränsade möjligheter att skräddarsy din vagn. P-vagnen, 325P är vår starkaste lyftvagn och den hanterar olika laster upp till hela 325 kg och varje vagn anpassas till ert behov och arbetssituation.

Alla våra lyftvagnar är utrustade med en inbyggd frikopplingsfunktion som fungerar som en inbyggd säkerhetsmekanism, ett tipp- och klämskydd. Om lasten skulle hindras under sänkningen, aktiveras denna funktion automatiskt för att skydda både lasten och användaren.

Vagnarna är elektriskt batteridrivna och mycket enkla att manövrera och kräver minimalt underhåll. Den robusta skruvdriften i lyftpelaren garanterar pålitlighet och hållbarhet över många år av användning. Dessutom kan våra lyftvagnar enkelt anpassas med olika verktyg som gör det möjligt att lyfta, vända och rotera olika typer av gods.

Kontakta oss idag för att utforska alla möjligheter och ta ditt materialhanteringsbehov till nästa nivå!

Lyftvagn

PRX-lyftvagnarna utmärker sig med en verkligt mångsidig och modulär design

Vi levererar högkvalitativa PRX-lyftvagnar i önskad storlek och utförande

Lyftvagnarna PRX är kompakta kraftpaket med möjligheten att utrustas med litiumjonbatterier.

Med en imponerande lyftkapacitet på upp 225 kg är PRX-lyftvagnarna synonyma med smidighet och stabilitet. Deras robusta konstruktion är driftsäker och kräver minimalt underhåll. Vagnarna är utformade med lågt rullmotstånd och det perfekta balansförhållandet mellan vikt och kapacitet, vilket gör det möjligt för dig att utföra lyft på ett säkert och ergonomiskt sätt, utan att oroa dig för belastningsskador. PRX-vagnarna är extremt anpassningsbara och kan justeras för att passa operatören perfekt. Med hjälp av de fyra svänghjulen kan du finjustera vagnens placering för en exakt precision vid varje lyft. PRX lätta litiumjonbatterilösning (LiFePO4) är enkla att snabbt byta ut. Operatörens komfort är förbättrad genom en användarvänlig handtagskonstruktion som ger mer benutrymme.

Det smarta PRX-styrsystemet som elektronikenheten är utrustade med gör drift och övervakning av batteriprestandan till en lek, du har full kontroll.

Vår produktlinje inkluderar ett brett utbud av standardverktyg som gafflar, rullflak, klämverktyg med smarta vrid- och tiltfunktioner. Dessutom har PRX-lyftvagnarna en steglös hastighetsreglering för ännu bättre kontroll och precision.

När det kommer till lyftpelarna, kan du lita på deras pålitlighet och skruvdrift. Vi erbjuder dem i olika höjder för att passa alla dina lyftbehov. Vagnarna är miljövänliga med uppladdningsbara batterier.

Slutligen, om du är ute efter en skräddarsydd lösning, kontakta oss. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Lyftvagnen 325P

Lyftvagnen 325P är den starkaste

Varje lyftvagn anpassas till ert behov och den aktuella arbetsuppgiften

Lyftvagnarna 325P- anpassas efter dina behov och önskemål. Här är det ditt behov som styr utformningen av lyftvagnen. Välj den perfekta höjden, längden och bredden som passar din verksamhet. Du kan också välja mellan små eller stora hjul. 

325P är utrustad med en  steglös hastighetsreglering för ännu bättre kontroll och precision.

För att göra hanteringen ännu smidigare är vagnarna utrustade med riktningsspärr på bakhjulen, vilket gör dem lätthanterliga och följsamma i din arbetsmiljö. Deras användarvänlighet och minimala underhållskrav gör dem väldigt smidiga att arbeta med.

Lyftpelarna med pålitlig skruvdrift finns tillgänglig i olika höjder. Dessutom är vagnarna miljövänliga med uppladdningsbara batterier.

 Kontakta oss idag för att börja skapa din skräddarsydda lösning!

Serverlyft

DC-vagnarna för hantering av servrar och batterisystem

Den ultimata lösningen för att ta hand om era värdefulla batterier och servrar

Med våra innovativa server- och batterilyftvagnar kommer ni att uppleva en total omvandling i er verksamhet. Slipp slösa tid och energi på manuell hantering och riskera både personskador och utrustningsskador. Inom datacenter är manuell lyftning och förflyttning av serverenheter och batterier en tidskrävande och farlig uppgift. Dessa enheter är ofta otroligt tunga och kräver normalt sett två eller fler medarbetare för att hantera dem. Dessutom är de känsliga och kostsamma, och en enda tappad enhet kan orsaka stora problem.

Våra server- och batterilyftvagnar är lösningen som gör hanteringen säker, effektiv och omvandlar den till ett ergonomiskt enmansjobb. Med våra lyftvagnar får du maximalt skydd för både personal och utrustning.

Våra lyftvagnar är utformade med smidighet i åtanke och har en kompakt design med minimal svängradie, vilket gör dem lätta att manövrera även i trånga gångar. Det bästa av allt är att era behov styr utformningen av vagnen. Välj den rätta lyftpelaren, de perfekta hjulen och det optimala lyftplanet för er unika situation.

Sätt fart på er verksamhet med våra server- och batterilyftvagnar och förvandla utmaningar till möjligheter. 

Lyftvagn IE

IE-vagnarna för 90 kg med en rad möjligheter

Stabila och smidiga med helsvetsade ben

Lyftvagnarna i IE-modell är inte bara lätta att manövrera, de har också en låg egenvikt. Dessa lyftvagnar är konstruerade för att göra varje arbetsmoment lätt och säkert. När det gäller anpassning har ni obegränsade möjligheter med ett imponerande utbud av tillval och standardverktyg. Det är er vision som styr hur er vagn ser ut och fungerar. Lyftvagns lyftpelare har en pålitlig skruvdrift och finns i tre olika standardhöjder, vilket ger er flexibilitet. Lyftvagnen drivs med uppladdningsbara batterier och är utrustad med en smidig pedalaktiverad rullbroms på bakhjulen.

Lyftvagnar

E-vagnarna de små vagnarna för mindre gods

Finns i utförande för last upp till 70 samt 90 kg

Lyftvagnarna i E-model är små och mycket smidiga med en bredd på endast 435 mm. De är inte bara smidiga – de är briljanta! E-modell lyftvagnarna ger er ett brett utbud av möjligheter och alternativ. Här är det ni som har kontrollen, och era önskemål sätter gränserna. Skapa den perfekta vagnen för era behov med vårt omfattande urval av tillval. Lyftvagnen drivs med uppladdningsbara batterier och är utrustade med en praktisk pedalaktiverad rullbroms på bakhjulen, detta ger er en enastående kontroll och precision.

Tillbehör

Några kringkomponenter och tillbehör till lyftvagnarna

HT Lyftsystem

Är du osäker?

Vi är experter på att skapa skräddarsydda hanteringslösningar som ökar er effektivitet och sparar er tid och pengar.