Lyftvagnar för smidig hantering av många olika typer av gods

Svensktillverkade flexibla lyftvagnar i högkvalitet.

Svensktillverkade och ergonomiska lyftvagnar i hög kvalitet med lyftkapacitet upp till 325 kg

En liten nätt vagn eller en stor och stark

Lyftvagnarna är uppdelade i tre olika serier, P, IE och E de erbjuder olika mycket möjligheter till anpassning. Samtliga vagnar finns i lackat och rostfritt utförande. P-vagnarna är mest flexibla och förberedda för kundanpassningar.

Det erbjuds ett brett sortiment av tillval samt att det finns ett stort antal standardverktyg.

Samtliga lyftvagnar har inbyggd frikopplingsfunktion som fungerar som tipp- och klämskydd. Funktionen frikopplar automatiskt sänkrörelsen om lasten hindras vid sänkning. 

Vagnarna är elektriskt batteridrivna och mycket lättkörda, användarvänliga och kräver mycket lite service och underhåll. Lyftpelaren har skruvdrift vilket gör vagnarna pålitliga och tåliga för många års användning. 

Lyftvagnarna kan även kompletteras med olika moduler som då möjliggör att på ett enkelt sätt kunna lyfta, vända och rotera olika gods.

Lyftvagn

P-vagnarna är mycket flexibla samt mobila och klarar vikter upp till 325 kg

Lyftvagnar i hög kvalitet i önskad storlek och utförande

Lyftvagnarna i P-modell erbjuder stora möjligheter att anpassas till just era behov. Behovet bestämmer utseendet på den slutgiltiga vagnen. Välj vilken höjd, längd och bredd och små eller stora hjul samt vilket verktyg som vagnen skall ha. Det finns en rad standardverktyg som t. ex. gafflar, rullflak, klämaggregat och verktyg med vrid och tiltfunktioner. Lyftvagnarna kan fås med steglös hastighetsreglering och är utrustade med riktningsspärr på bakhjulen vilket gör de mycket lättmanövrerade. De är användarvänliga och lättskötta och kräver minimalt med underhåll. Pelaren har skruvdrift och finns att få i olika höjder. Lyftvagnen drivs med uppladdningsbara batterier.

Lyftvagn IE

IE-vagnarna för 90 kg med en rad möjligheter

Stabila och smidiga med helsvetsade ben

Lyftvagnarna i IE-modell är lättmanövrerade och har en låg egenvikt. De kan utrustas med ett antal olika tillval och standardverktyg. Vagnens lyftpelare har skruvdrift och finns att få i tre olika standardhöjder. Lyftvagnen drivs med uppladdningsbara batterier och är utrustade med pedalaktiverad rullbroms på bakhjulen.

Lyftvagn

E-vagnarna de små vagnarna för mindre gods

Finns i utförande för last upp till 70 samt 90 kg

Lyftvagnarna i E-model är små och mycket smidiga med en bredd på endast 435 mm. De erbjuder en rad olika tillval och valmöjligheter. Vagnens lyftpelare har skruvdrift och finns att få i tre olika standardhöjder. Lyftvagnen drivs med uppladdningsbara batterier och är utrustade med pedalaktiverad rullbroms på bakhjulen.

Tillbehör

Några kringkomponenter och tillbehör till lyftvagnarna

HT Lyftsystem

Är du osäker?

Kontakta oss så löser vi det!