Lyftbord, armlyft samt saxlyftvagnar i olika utförande och modeller

Lyftbord, armlyft samt saxlyftvagnar för flera användningsområden och för många olika branscher.

Smarta lyftbord, armlyft och saxlyftvagnar för alla miljöer

Lyftbord, armlyft och saxlyftvagnar från HT för en ergonomisk och bra arbetsplats

Med ett lyftbord, armlyft eller en saxlyftvagn  kan ni på ett enkelt sätt skapa en effektiv, ergonomisk och säker arbetsplats. I vårt sortiment hittar ni enkelsaxlyft, lågbyggda, horisontella dubbelsaxar samt armlyft och lyftbordsvagnar. Om ni har mer specifika krav, kontakta oss!

Lyftbord

Enkelsax lyftbord

Lyftbordens funktionalitet går även att utöka med hjälp av olika tillbehör

Enkelsaxar finns i en mängd olika utföranden, alla lika smidiga, stabila och ergonomiskt genomtänkta. Ofta används lyftbordet som hjälpmedel för materialhantering direkt på industrigolvet eller som ett kajlyftbord utomhus vid en lastkaj. Med flera olika utföranden och modeller samt lyftkapaciteter mellan 500 kilo och 10 ton, finns det ett lyftbord för varje behov. Lyftborden går att få med en rad olika tillbehör eller styrningsalternativ. 

Lågbyggda lyftbord

Lågbyggda lyftbord

Med en inbyggnadshöjd om endast 80-100 mm

Ett lågbyggt lyftbord med en funktion likvärdig ett traditionellt lyftbord. Finns i olika utföranden och modeller, samt med lastkapaciteter mellan 600 kilo och två ton och lyftrörelser från 630 mm upp till 970 mm. Modeller med U- eller E-formade bordsskivor lämpar sig för pallhantering med pallvagn. Lågbyggda lyftbord med hel bordsskiva anpassas med en uppkörningsramp när en pallvagn eller annan hjulburen utrustning ska rullas på.

Lyftbord

Horisontella dubbelsax lyftbord

Lyftbord för långt ​och skrymmande gods

Horisontella dubbelsaxar möjliggör en effektiv och säker hantering av skrymmande gods. Med flera olika utföranden och modeller kan vi erbjuda ett mycket stort urval. Lastkapaciteter finns mellan två och tio ton, lyftrörelser kan varieras från 820 mm upp till 2000 mm och formatet på lyftbordets bordsskiva kan vara ända upp till 6200 x 1500 mm. Lyftborden går att få med en rad olika tillbehör eller styrningsalternativ.  Lyftbordets funktionalitet går att utöka med hjälp av olika tillbehör, som mekaniska stopp och fotmanöverdon.

Armlyft

Armlyft med tilt +5° till -40°

Lyft och tilta

Armlyften är det idealiska valet för nästan alla arbetsplatser där det handlar om att hantera gods och komponenter i pallar, lådor eller containers. Armlyften lyfter lasten med parallellgående armar som även gör att lasten kan tiltas i en och samma rörelse.
Lyftbord-TZ

Saxlyftvagn

Stabila svensktillverkade arbetsbord

Dessa lyftvagnar är ytterst lättmanövrerade och har många olika användningsområden. TZ303 och TZ503 modellerna kan dessutom kundanpassas. Kan används överallt där det finns behov av lyft, montering och transport eller där det krävs att arbetshöjden kan justeras.
Lyftbord

Svensktillverkad stabil saxlyftvagn

Lyftkapacitet upp till 1000 kg

Ett lyftbord kan används överallt där det finns behov av lyft, montering och transport eller där det krävs att arbetshöjden kan justeras.

Tillbehör

Några tillbehör till de olika lyftborden

HT Lyftsystem

Är du osäker?

Kontakta oss så löser vi det!