Grip- och klämverktyg

HT Lyftsystem erbjuder högeffektiva grip- och klämverktyg samt skräddarsydda hanteringslösningar för att säkert och effektivt gripa, klämma och lyfta ert gods.

Högeffektiva grip- och klämverktyg

Våra grip- och klämverktyg är särskilt utformade för att hantera laster som inte kan gripas med vakuum, magneter eller någon annan konventionell metod. Dessa verktyg kan vara både elektriska och pneumatiska och har förmågan att gripa objekt både utvändigt och invändigt som exempelvis i centrum på en rulle. När det kommer till hantering av rullar, tunnor och andra cirkulära laster som behöver roteras och vändas, kan klämverktyget kompletteras med en vridmodul. Denna kombination används ofta i samband med våra mobila Lyftvagnar eller vår smidiga Taklyftpelare i ett skensystem. Dessutom kan vi anpassa verktyget för andra lyftsystem, såsom balanslyftare eller telfer, och även skapa lösningar för hantering av andra objekt och former än rullar och tunnor.

Nedan ser ni några av våra lösningar, men om ni inte hittar den lösning som ni söker är ni välkomna att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Några av våra grip- och klämverktyg anpassade till våra lyftare

Övriga verktyg

Här är lite av våra övriga verktyg

HT Lyftsystem

Är du osäker?

Kontakta oss så löser vi det!