HT ser till att ni får säkra, effektiva och ergonomiska lösningar för hantering av säckar

Vi tillhandahåller ett brett utbud av hanteringslösningar för säckar i olika form, vikt och material.  

Effektiv hantering av säckar i varierande storlekar och vikter

Att hantera säckar är ofta en svårhanterad och påfrestande uppgift, särskilt när det gäller, lyftning, förflyttning och tömning. Säckar är vanligtvis både tunga och otympliga samt att det omges av ett svårgripbart material. Deras form och fasthet kan variera, vilket gör att tyngdpunkten förskjutas under hanteringen, vilket i sin tur ökar den fysiska belastningen på personalen.

HT Lyftsystem erbjuder ett omfattande sortiment av lösningar för att göra hanteringen av säckar  ergonomisk och enkel, oavsett deras storlek och vikt. Vi har olika  lösningar beroende på hur godset skall och kan hanteras. I vårt sortiment finns det pneumatiska vakuumgripdon och vakuumslanglyftare med elektrisk pump. Ett annat alternativ är en lyftvagn med ett praktiskt lastflak. Nedan ser du några exempel på våra lösningar, vi har ännu fler alternativ tillgängliga.

Hittar du ingen lämplig lösning här, är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Easycrane

Produkter för en ergonomisk, effektiv samt enkel och säker hantering av säckar

Att manuellt hantera säckar kan vara både otympligt och tungt

När det gäller hantering av säckar brukar vi rekommendera någon av våra vakuumlösningar som t.ex. vår balanslyft, AirHandle eller någon av våra vakuumslanglyftar, EasyHand eller VacuHand. Lyftarna placeras då i en kran eller i ett skensystem. Vill man ha en mobil lösning, kan en av våra lyftvagnar eller vår flyttbara kran vara en bra lösning.

För att få till den optimala hanteringen är det viktigt att titta på hela ert arbetsflöde. Var och hur era säckar förvaras, på vilken höjd de skall hämtas och hur de kan lyftas och hanteras samt var de slutligen skall placeras eller tömmas.

Fyll gärna i vår hanteringsanalys, så underlättar det vår möjlighet att hjälpa er.

Hittar ni inte något passande här, så kontakta oss gärna.

Några förslag på lösningar för ergonomisk hantering av säckar

Stationära lösningar för frekvent hantering av säckar

Mobila lyftlösningar för frekvent hantering av säckar

Hanteringsanalys

Hjälp oss att hjälpa er! Genom att skicka in ett så bra underlag som möjligt. Vi tackar på förhand och ser framemot att hjälpa er!

Kundinformation
Behovsanalsys
* Dessa fälten är nödvändiga att fylla i

HT Lyftsystem

Hittade du inte exakt det du letade efter?

Vi står redo att skräddarsy den perfekta lösningen för dig!