Kättingtelfer - ett effektivt och smidigt lyfthjälpmedel

Flyttar ert gods på ett smidigt sätt.

Telfer

Telfer

Ergonomisk telfer lätt att montera och använda

Telfern är en löpvagn med lyftblock som kan röra sig längs en balk. Löpvagnen förflyttas manuellt eller med en motor. Telfern används vanligen för medeltunga laster, från några hundra kilo och uppåt.
Telfer

Mechchain Pro

Elektriska kättingtelfrar är ett smidigt lyfthjälpmedel

MechChain är en elektrisk telfer med frekvensstyrning, vilket innebär att man via joystick kan reglera lyfthastigheten helt steglöst. Det gör Mechchain till en lyft med god kontroll och hög precision, där man då kan köra från kryphastighet till riktigt snabbt, 16 m/min. MechChain finns i 4 viktklasser från 63kg, 80kg, 125kg och 225kg. Lyften kan förses med olika stopplägen längs slaglängden och har integrerad PLC förberett samt kan fås med radiostyrning. Telfern har integrerad löpvagn som då är anpassad till MechRail skenorna, antingen i en kran eller i ett skensystem. MechChain kan förflyttas manuellt eller med hjälp av ett elektriskt åkverk, Powerdrive, en motor integrerad i skensystemets löpvagnar.

Kättingtelfrar allmänna lyft

För allmän lyfthantering tillhandahåller HT Lyftsystem även kättingtelfrar från ett urval övriga fabrikat i lastklasser från 100-1000kg.

Kontakta HT Lyftsystem för mer information.

Vakuumok

HT Vakuumlyftok

Ett helt pneumatiskt vakuumverktyg

HT Vakuumlyftok är ett helt pneumatiskt vakuumgripdon för placering i t.ex. en telfer. Endast en tryckluftsslang ska anslutas. Gripdonet är lätt flyttbart då egenvikten är låg. Gripdonet är modulbyggt med justerbara balkar av olika längder och med maxlast upp till 100 kg vilket beror på vilket material som skall hanteras och vilka sugkoppar & ejektorer som används. HT Vakuumgripdon går även att få med tiltfunktion.

HT Lyftsystem

Är du osäker?

Kontakta oss så löser vi det!